Cum arată România văzută din spaţiu. Imaginea surprinsă de un satelit

Cum arată România văzută din spaţiu. Imaginea surprinsă de un satelit

FOTO: Faceboook / Comisia Europeană în România

O imagine cu România, aşa cum este văzută din spaţiu, a fost distribuită, sâmbătă, pe pagina de Facebook a Comisiei Europene în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografia a fost făcută cu ajutorul satelitului Sentinel-3 (Copernicus EU), în luna octombrie a anului trecut, potrivit mesajului transmis de Comisia Europeană în România.
 
Copernicus este programul de observare a Pământului al Uniunii Europene, program care supraveghează planeta şi mediul înconjurător în beneficiul final al tuturor cetăţenilor europeni. Acesta oferă servicii de informaţii bazate pe observarea Pământului prin satelit şi pe datele non-spaţiale. Programul este coordonat şi gestionat de Comisia Europeană şi este implementat în parteneriat cu statele membre, Agenţia Spaţială Europeană (ESA), Organizaţia Europeană pentru Exploatarea Sateliţilor Meteorologici (EUMETSAT), Centrul european pentru prognoze meteorologice pe termen mediu (CPMTM), agenţiile UE şi Mercator Océan.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările