Crimă urmată de suicid în comuna ilfoveană Grădiştea. Un bărbat şi-a ucis fosta soacră şi s-a sinucis. Fosta soţie a ajuns în stare foarte gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crimă macabră în Sibiu - tranşat şi aruncat în Cibin de amicul de pahar - imagine generică

Un bărbat din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat duminică după-masă fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi s-a sinucis. Atacatorul, în vârstă de 56 de ani, a intrat în casa fostei neveste şi lovit-o de mai multe ori cu un cuţit.

După ce a înjunghiat-o pe fosta soţie de mai multe ori cu cuţitul, bărbatul a atacat-o şi pe fosta sa soacră, apoi s-a sinucis.

Vecinii au auzit scandalul şi au sunat la 112. La sosirea ambulanţei şi a poliţiei, fosta soacră era deja moartă. Fiica femeii a fost găsită în stare foarte gravă.

"În jurul orelor 17:23 Inspectoratul de Poliţie a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în satul Grădiştea, într-o locuinţă s-a prezentat fostul soţ care şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia.

La faţa locului s-au deplasat imediat conducerea IPJ Ilfov şi poliţiştii oraşului Otopeni, pentru efectuarea de activităţi specifice.

Cu ocazia primelor verificări, în locuinţă au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soţie, în viaţă, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum şi mama acesteia, însă decedată.

Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.

De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite