Copil de 3 ani, rănit în timp ce se afla la o grădiniţă din Capitală. Tatăl a depus plângere la Poliţie

Copil de 3 ani, rănit în timp ce se afla la o grădiniţă din Capitală. Tatăl a depus plângere la Poliţie

O fetiţă a fost rănită în timp ce se afla la grădiniţă FOTO Arhivă Adevărul

Tatăl unei fetiţe de 3 ani din Capitală a reclamat la Poliţie că aceasta a venit de la grădiniţă cu o tăietură de câţiva centimetri la mandibulă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Acesta a precizat că incidentul nu a fost semnalat de educatoare, care s-ar fi scuzat spunând că „era în tura de după-amiază”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucureşteanul a povestit, citat de Mediafax, că vineri, în jurul orei 15.00, soţia sa s-a dus să ia copilul de la Grădiniţa „Scufiţa Roşie”. Acolo, aceasta a observat că fetiţa avea o tăietură la mandibulă, în zona căreia se coagulase sânge.

„În acel moment, soţia mea s-a adresat educatoarei, care s-a scuzat şi a spus că nu ştie nimic, pentru că ea era în tura de după-amiază. Atunci, soţia mea şi educatoarea s-au dus la patul unde dormise fiica noastră şi au constatat o pată de sânge pe aşternuturi”, a relatat părintele copilului.

Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul „Marie Curie”, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Tatăl fetiţei a mai spus că „rana a fost dezinfectată, iar apoi cusută cu trei fire”.

„Nu pot să-mi fac un scenariu despre ceea ce s-a întâmplat. Nu am nici cea mai vagă idee”, a adăugat acesta.

Tatăl a mai spus că în urma incidentului a depus, duminică, o plângere la Secţia 14 de Poliţie din Capitală, care urmează să stabilească circumstanţele în care s-a rănit sau a fost rănit copilul.

Contactată telefonic, educatoarea de la grădiniţa unde este înscris copilul a spus că nu doreşte să facă niciun fel de declaraţie, potrivit aceleaşi surse.

Oficiali din cadrul Spitalului de Copii „Marie Curie" au precizat că fetiţa prezenta o leziune la nivelul bărbiei.

„Va reveni peste şapte zile, pentru a i se scoate firele”, au adăugat sursele citate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: