Circulaţie îngreunată pe sensul către Bucureşti al A2, din cauza unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă VIDEO

Circulaţie îngreunată pe sensul către Bucureşti al A2, din cauza unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă VIDEO

FOTO Captură video

Centrul Infotrafic anunţă că traficul este îngreunat, duminică după-amiază, pe sensul spre Bucureşti al autostrăzii A2, în judeţul Ialomiţa, după ce un incendiu a izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă, iar pompierii au intervenit pentru stingerea acestuia. Persoanele din maşină nu sunt rănite. Valorile de trafic sunt ridicate pe sensul spre Capitală, iar în zona unde a avut loc incendiul s-au format coloană de maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, a izbucnit un incendiu la un autoturism ce se află pe banda de urgenţă.

Persoanele din maşină nu sunt rănite şi au reuşit să iasă singure.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Bucureşti, iar pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului.

"Traficul se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155", a a unţat ulterior sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic, duminică după-amiază valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa. 

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, şoferii care se întorc de pe litoral sunt sfătuiţi să folosească rutele alternative: DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 - Bucureşti; A2 - Feteşti sau Drajna - DN 3A - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti; DN 3 Constanţa - Murfatlar - Adamclisi - Ostrov (traversare cu bacul) - Călăraşi - DN 21 Călăraşi - Drajna - A2 Drajna - Bucureşti (sau, din municipiul Călăraşi - DN 3 - Lehliu-Gară - Fundulea - Bucureşti).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările