Cine este bărbatul care achitat o notă de plată de aproape 30.000 euro, într-un club din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/ Nuba Beach Club
FOTO Facebook/ Nuba Beach Club

Unul dintre actorii din filmul ”Miami Bici” a achitat o notă de plată uriaşă la petrecerea pe care a dat-o weekend-ul trecut într-un club din Mamaia. Nu mai puţin 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro a plătit la finalul distracţiei controversatul Mişu Popescu.

148.840,5 lei a fost nota de plată la finalul petrecerii de sâmbătă noaptea dată de actorul şi politicianul Mişu Popescu în clubul Nuba din Mamaia, arată stirileprotv.ro

Şampania a fost adusă cu alai şi artificii pentru Mişu Popescu şi prietenii săi, iar aroganţa a costat la final 30.000 de euro. Starul din ”Miami Bici” a fost însoţit de iubita sa, Eliana, iar după petrecere a plecat direct la aeroport, cu destinaţia Miami.

Cine este Mişu Popescu

Numele real al lui Mişu Popescu, cunoscut şi sub titulatura de Mişu Pricopsitu, este Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban în perioada în care preşedintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007. În aceeaşi perioadă, Popescu a fost numit administrator la Compania Naţională de Drumuri.

Ulterior, Mişu Popescu a plecat în SUA, unde a pus bazele unei filiale ale PNL. În vila sa din Miami a fost făcută celebra comedie ”Miami Bici”, în care a jucat şi Mişu Popescu, în rolul băiatului rău, numit, cum altfel, Mişu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite