Beatrice Mahler: Singurul pompier de la „Marius Nasta“ este în concediu de şase luni

Beatrice Mahler: Singurul pompier de la „Marius Nasta“ este în concediu de şase luni

Beatrice Mahler. FOTO Inquam Photos

Managerul Institutului "Marius Nasta" din Bucureşti, Beatrice Mahler, a declarat că unitatea sanitară are un singur pompier, iar acesta este în concediu de şase luni.

Pompierul a combinat concediile medicale cu cel de odihnă, spune managerul spitalului Marius Nasta, subliniind că este nevoie de o schimbare a legislaţiei în acest sens.
 
"Aceste persoane sunt foarte greu de sancţionat. Este nevoie de o reevaluare în acest sens. Dacă vrei să te implici, trebuie să fii alături de oameni", a spus Mahler.
 
Ea a precizat că echipa tehnică, care verifică instalaţiile este formată din trei angajaţi, şi că în institut sunt doi electricieni. potrivit Digi 24.
 
Mahler a spus că cei care au sunat la 112 au văzut flacără şi fum, dar că focul s-a stins repede, "de la sine".

"Angajaţii şi colegii mei s-au comportat exemplar, toţi din pavilionul Covid au intrat în zona roşie, adică 24 de persoane – personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri", a spus Mahler.
 
Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă „cu forme severe” ale COVID-19, au fost transferaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările