Lucian Bode, despre incidentul de la Institutul „Marius Nasta“: Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode/ Facebook
Lucian Bode/ Facebook

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat luni, referindu-se la incidentul de duminică seară, de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, că din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu.

Ministrul Afacerilor Interne, despre incidentul de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta: Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu

”Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu”, a declarat ministrul.

El a precizat că a văzut un prim raport realizat pe baza datelor culese până în prezent.

Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă „cu forme severe” ale COVID-19, au fost transferaţi în spitalul.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că a fost un incident minor, dar că a fost o ”sperietură mare”, că pacienţii sunt cu toţii în regulă, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Reprezentanţii ISU au afirmat că în habitaclu, unde erau pacienţii nu a pătruns ”nici abur, nici fum”.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri