Anunţ important pentru şoferii cu permisul suspendat

Anunţ important pentru şoferii cu permisul suspendat

Reîncepe testarea cunoaşterii regulilor de circulaţie pentru cei cu permisul suspendat

Cei care au permisul suspendat şi vor să reintre mai repede în posesia lui vor avea la dispoziţie trei zile pe săptămână pentru a da examenul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie, arată Brigada de Poliţie Rutieră (BPR).

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, examenele se vor da  luni, miercuri şi vineri, zile în care se vor organiza câte trei serii a câte maximum 12 persoane. „Pentru a participa la testare este necesară programarea în prealabil în ziua de marţi pentru testul de miercuri şi în ziua de joi pentru cele de vineri şi luni, în limita locurilor disponibile şi în ordinea înscrierii. Pentru programare şi verificare îndeplinire condiţii, conducătorul autovehiculului trebuie să apeleze la numărul de telefon 021.323.30.30 (interior 21191, marţi, în intervalul orar 10.00-14.00 şi joi, în intervalul orar 09.00-15.00 şi să furnizeze informaţiile solicitate de către operator, urmând să i se comunice cu această ocazie detalii suplimentare privind activitatea propriu-zisă. Facem menţiunea că persoanele care se vor prezenta la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea susţinerii testului de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie, vor respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei - mască de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă. De asemnea, vor prezenţa declaraţia pe propria răspundere şi vor fi verificate pentru a se stabili dacă sunt respectate condiţiile de carantină sau izolare la domiciliu, conform Ordonanţei Militare nr. 3 din 24.03.2020.”, arată BPR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările