ANAF va plăti 100.000 de euro pentru două maşini electrice. Acestea trebuie să aibă neapărat volan îmbrăcat în piele

ANAF va plăti 100.000 de euro pentru două maşini electrice. Acestea trebuie să aibă neapărat volan îmbrăcat în piele

Aproximativ jumătate din cele 590 de maşini de care dispune direcţia Antifraudă a ANAF nu sunt funcţionale Foto: Arhivă

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a pregătit achiziţia a două maşini electrice şi a unei staţii de încărcare care care vor fi instalate la sediul central al instituţiei. Statul va plăti pentru acestea aproximativ 100.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două maşini trebuie să aibă "volan îmbrăcat în piele, cu încălzire", conform profit.ro.

"Necesitatea a fost stabilită ţinând cont de faptul că în patrimoniul instituţiei există mai multe autoturisme destul de vechi, uzate din punct de vedere tehnic cât şi moral, pentru care costurile de reparaţie sunt foarte ridicate, iar prin achiziţionarea a două autoturisme electrice, vor fi înlocuite două autovehicule uzate din patrimoniul instituţiei, avantajele în utilizarea unui vehicul electric pentru activitatea operativă a ANAF fiind gradul redus de emisii de tip ardere, ceea ce în timp va conduce la un mediu înconjurător mai curat, şi costuri de încărcare mai reduse", arată ANAF. 
 
Conform sursei citate, aproximativ jumătate din cele 590 de maşini de care dispune direcţia Antifraudă a ANAF nu sunt funcţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările