Amenzi false trimise şoferilor. Poliţia Română avertizează despre un nou tip de înşelăciune

Amenzi false trimise şoferilor. Poliţia Română avertizează despre un nou tip de înşelăciune

Poliţia Română: Nu daţi curs unor astfel de solicitări şi verificaţi orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare! Foto: Arhivă

Un nou tip de înşelătorie circulă la noi în ţară şi vizează şoferii. O amendă falsă cu privire la depăşirea vitezei este trimisă de pe o adresă de e-mail ce pretinde a fi a Brigăzii de Poliţie Rutieră, iar destinatarului i se solicită să facă click pe un link ataşat. „Acest e-mail nu este emis de Poliţia Română”, avertizează instituţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amenda electronică falsă anunţă utilizatorul că a fost sancţionat în trafic şi că poate plăti jumătate din amendă prin plata online dacă accesează link-ul ataşat.

Reprezentanţii Poliţiei Române atrag atenţia prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, că acesta nu este decât nou tip de înşelăciune.

"Acest e-mail nu este emis de Poliţia Română! Este doar un nou tip de înşelăciune! Nu daţi curs unor astfel de solicitări şi verificaţi orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!", atrage atenţia Poliţia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările