Accident pe aleea din faţa Mănăstirii Cernica: o persoană a murit lovită de o maşină. Şoferul era începător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Cernica FOTO Shutterstock
Mănăstirea Cernica FOTO Shutterstock

O persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe aleea din faţa Mănăstirii Cernica, din judeţul Ilfov.

UPDATE: Surse din Poliţie au declarat că şoferul în vârstă de 42 de ani, era începător, el obţinând permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani, care a fost dusă la spital.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul în vârstă de 42 de ani, era începător, al obţinând permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an. 

Victima decedată în accident este o femeie în vârstă de 63 de ani. Una dintre victimele rănite este o femeie de aproximativ 33 de ani, care a fost dusă la spital.

Cea de-a treia victimă nu a avut nevoie de transport la spital. 

”Astăzi, 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat  cu privire la faptul că, pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica, un autoturism a lovit mai multe persoane.La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii”, anunţă Poliţia. 

Trei persoane au fost rănite. Pentru una a fost declarat decesul, iar alte 2 persoane primesc îngrijiri de specialitate de către  echipajele medicale sosite la faţa locului. 

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

”La acest moment, poliţiştii rutieri efectuează verificări şi cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, aşa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 şi a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, precizează poliţiştii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite