UPDATE Un vatman STB a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit de căldura din tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Vlad Gheorghe/ Facebook
Sursa Vlad Gheorghe/ Facebook

Vlad Gheorghe, jurist şi consilier parlamentar USR, a scris pe pagină sa de Facebook că un vatman de la STB a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit de căldura din tramvai. Reprezentanţii STB au precizat ulterior, într-un comunicat, că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

Acesta a publicat şi trei fotografii în care poate fi observat vatmanul cum aruncă cu lichid, însă nu se vede şi călătorul. Juristul notează că totul a pornit de la faptul că pasagerul s-a plâns de căldură insuportabilă din tramvai.

"ANGAJAŢII LUI FIREA NE DAU SUC ... ÎN OCHI

Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reprosase că nu porneşte ventilaţia în tramvaiul în care erau 40 de grade.

Victima marlaniei, o doamna, avea bilet şi plăteşte şi taxe în capitală. Oamenii lui Firea ne umilesc, că şi ea, pe banii noştri", a scris Vlad Gheorghe pe reţeaua socială.

Ulterior, Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

"Pentru STB SA este o prioritate asigurarea unor condiţii civilizate de transport, iar modul în care călătorim depinde de fiecare dintre noi. Tramvaiul care apare în fotografiile publicate este un vehicul care nu beneficiază

de sistem de climatizare. STB SA regretă incidentul creat, iar Directorul General a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de vehicul, precum şi identificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs", a transmis biroul de presă al STB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite