Un poliţist a murit într-un accident de motocicletă, în faţa Parlamentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident moto bucuresti

Un poliţist aflat în timpul liber a murit, joi seară, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism, pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti. Motociclistului i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Brigada Rutiera anunţă că a fost sesizată, puţin înainte de ora 19.00, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Libertăţii.

"Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertăţii dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", arată sursa citată.

În prezent, se face cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricţionat pe durata cercetărilor.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era agent şef-adjunct de poliţie în cadrul Brigăzii Rutiere. Ionuţ Negrilă se afla în timpul liber, cu motocicleta personală, în momentul în care a intrat în coliziune cu un autovehicul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite