Sun Plaza, loc de întâlnire pentru maşini pariziene vechi, premii de origine franţuzească şi ateliere de creaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În una dintre expoziţii vor fi prezentate maşini pariziene vechi
În una dintre expoziţii vor fi prezentate maşini pariziene vechi

Cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, Sun Plaza va găzdui o serie de expoziţii în care vor fi prezentate maşini de epocă şi vestimentaţie autentică pariziană. Evenimentul va fi organizat, duminică, în centrul comercial din Bucureşti.

Sun Plaza se va transforma, duminică, într-o adevărată destinaţie franceză, împrumutând o parte din farmecul Parisului. În centrul comercial din Bucureşti vor fi organizate o expoziţie de maşini de epocă şi una de fotografii artistice ale capitalei Franţei. De asemenea, vor fi organizate ateliere de creaţie pentru cei mici, dar şi locuri destinate degustării produselor franţuzeşti.

Maşini pariziene vechi de zeci de ani, în Sun Plaza

Maşinile elegante care se plimbau acum zeci de ani pe străzile Parisului , precum Citroen 2CV, Citroen B14 sau Renaul 16 vor fi lustruite şi gată să se lase admirate în Sun Plaza.

Pentru micuţii care vor trece pragul centrului comercial, organizatorii evenimentului au pregătit două ateliere inedite: unul de modelaj în lut şi altul de confecţionat steguleţe. Copiii îşi pot exersa îndemânarea alături de Sunny, mascota centrului.

De asemenea, organizatorii oferă pentru primii 150 de vizitatori care fac cumpărături de minimum 150 de lei un premiu surpriză de origine franţuzească de la Sephora sau Cora.

Pe aceeaşi temă:

„Paris, ieri şi azi“, eveniment ce sărbătoreşte Ziua Naţională a Franţei  în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală

Traficul rutier va fi închis pe două străzi importante din Capitală

Şoseaua Kiseleff, blocată până în luna august. „Capitala Creşte Verde”, organizat din nou în centrul oraşului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite