STB înfiinţează o nouă linie de autobuz care va circula către zona Platforma Pipera

STB înfiinţează o nouă linie de autobuz care va circula către zona Platforma Pipera

Imagine de arhivă

Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa, de luni, linia de autobuze 343, care va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În vederea creşterii capacităţii de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia de autobuze 343, care va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera", se arată într-un comunicat de presă al Societăţii de Transport Bucureşti.

Ruta va fi pe următorul traseu: Şoseaua Fundeni, Şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şoseaua Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi Şoseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeaşi dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la 8 minute pe linia 16 şi la 10 minute pe linia 36.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările