Primele luminiţe de Crăciun, montate în Bucureşti. Nicuşor Dan: „Vom folosi decoraţiunile pe care le avem deja şi ne vom limita la zona centrală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook / Nicuşor Dan
FOTO: Facebook / Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a început montarea decoraţiunilor de Crăciun. Vor fi folosite decoraţiunile din anii trecuţi, care vor fi amplasate doar în zona centrală a Bucureştiului.

"Am început montarea decoraţiunilor de Crăciun în Bucureşti. Primele luminiţe au fost montate în Piaţa Constituţiei, urmând să le instalăm pe toate până la sfârşitul lui noiembrie", a scris Nicuşor Dan pe Facebook, joi seară.

El a menţionat că vor fi folosite decoraţiunile existente.

"Vom folosi decoraţiunile pe care le avem deja şi ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a oraşului. O operaţiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei. Pregătim şi alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenţilor economici privaţi", a adăugat primarul general al Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite