Primarul din Sectorul 2 anunţă un protocol cu Termoenergetica pentru a ajuta peste 11.000 de locuitori în problema încălzirii

Primarul din Sectorul 2 anunţă un protocol cu Termoenergetica pentru a ajuta peste 11.000 de locuitori în problema încălzirii

Încălzirea locuinţelor ridică mari probleme în întreaga Capitală. FOTO Shutterstock

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă, joi seară, încheierea unui protocol cu Termoenergetica pentru a ajuta peste 11.000 de locuitori în problema încălzirii. ”Mă bucur că a existat o majoritate responsabilă care a votat pentru acest proiect”, a transmis primarul, precizând, însă, că PSD a votat împotrivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Azi am propus Consiliului Local un protocol cu Termoenergetica prin care să suplimentăm lipsurile în zonele cele mai afectate din Sectorul 2. Proiectul a trecut şi am făcut un prim pas în ajutarea a peste 11.000 de oameni care suferă nepermis de mult în anotimpul rece (din păcate va fi funcţional abia iarna viitoare)”, a scris, joi seară, pe Facebook, Radu Mihaiu. 

Primarul a detaliat care este soluţia propusă: ”Scopul final e să montăm nişte echipamente în apropierea capetelor de coloane care să încălzească agentul termic cât mai aproape de utilizatorii finali. Forma discutată are în vedere cazane care funcţionează cu gaz, în care Sectorul 2 plăteşte închirierea, iar Termoenergetica plăteşte combustibilul”. 

”Dintr-un calcul cinic politic, PSD a votat împotriva acestui proiect, justificând: “nu e treaba noastră, de ce să ajutăm Termoenergetica?”. Aşa cum am spus şi în şedinţa de Consiliu Local, treaba noastră nu e să ajutăm Termoenergetica, treaba noastră e sa ajutăm cetăţenii Sectorului 2. Mă bucur că a existat o majoritate responsabilă care a votat pentru acest proiect”, a mai scris primarul.

Încălzirea locuinţelor ridică mari probleme în întreaga Capitală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările