Când va fi inaugurat metroul din Drumul Taberei. Anunţul premierului Orban

Când va fi inaugurat metroul din Drumul Taberei. Anunţul premierului Orban

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, care mai depinde de câteva obiecţii ale ISU. ”Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor”, a afirmat premierul.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde doar de câteva obiecţii din partea ISU- despre care am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorx – pentru care se lucrază”, a anunţat, vineri, premierul Ludovic Orban.
 
Potrivit acestuia, ”rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor”.
 
La finalul lunii august, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spunea că se fereşte să mai avanseze o dată pentru darea în circulaţie a metroului pe Magistrala M5, spunând că a primit "tot felul de explicaţii" pentru întârziere de la companiile implicate, două fiind plauzibile.
 
El menţiona totuşi că specialiştii sunt de părere că în septembrie se va putea circula cu metroul pe cele 10 staţii dintre Drumul Taberei şi Eroilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările