O tânără populară în mediul online, cercetată penal după ce s-a fotografiat în uniforma poliţiei | FOTO

O tânără populară în mediul online, cercetată penal după ce s-a fotografiat în uniforma poliţiei | FOTO

FOTO: Captură Instagram Story

O tânără de 25 de ani din Bucureşti, populară în mediul online, s-a ales cu dosar penal, după ce s-a fotografiat îmbrăcată în uniforma poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE - Noemi Demeter a transmis pe contul său de Instagram că nu ar avea de fapt un dosar penal deschis. În legătură cu şoferul pe care l-ar fi oprit pe stradă, aceasta a precizat că era un prieten. 

***

Noemi Demeter, care este urmărită de peste 240.000 de persoane pe Instagram, este cercetată penal pentru că a îmbrăcat uniforma poliţiei şi s-a fotografiat cu aceasta, urcând apoi fotografiile pe contul său de Instagram. 

După ce fotografiile au ajuns publice, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal.

„În urma unor imagini apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfăşurat activităţi asemănătoare celor specifice poliţiei rutiere, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliţie rutieră, ar fi desfăşurat activităţi specifice acestei structuri, pe o stradă din oraşul Voluntari.
 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani. În prezent, poliţiştii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, au transmis poliţiştii.    

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările