O arteră majoră de transport a Capitalei, blocată. Firea anunţă când se va relua circulaţia tramvaiului 41

O arteră majoră de transport a Capitalei, blocată. Firea anunţă când se va relua circulaţia tramvaiului 41

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul Capitalei a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că a vizitat şantierul de la Virtuţii şi precizează că la 1 septembrie se va relua circulaţia tramvaiului 41. Edilul mai spune că „a dat ordin” pentru proiectarea drumului expres către A1, însă nu spune când va fi gata acest obiectiv important.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prima etapă a proiectului "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuţii" se va încheia până la sfârşitul acestui an. Pâna la 1 septembrie, se va relua circulaţia tramvaiului 41”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
 
Potrivit primarului, în perioada următoare, lucrările la acest obiectiv de investiţii vor viza suprastructura tablierului metalic, montarea şi tensionarea hobanelor şi infrastructură bretelelor aferente acestui pasaj.
 
Gabriela Firea mai spune că a dat ordinul de începere a proiectării drumului expres, care ar trebui să lege Nodul Rutier de Autostrada Bucureşti – Piteşti. 
 
„Am dat ordinul de începere a proiectării şi doresc să subliniez faptul că am reuşit să facem economii substanţiale prin refacerea coridorului de expropriere pentru că în proiectul iniţial erau afectate mult mai multe clădiri care trebuiau expropriate”, mai scrie Firea. 
 
Totuşi, edilul nu menţionează când se va construi acest drum, sau când se vor demara lucrările la acest obiectiv de investiţii.
   
              

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările