Negoiţă: Aşa cum v-am promis, voi continua seria dezvăluirilor despre mafia retrocedărilor

Negoiţă: Aşa cum v-am promis, voi continua seria dezvăluirilor despre mafia retrocedărilor

Negoita

Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 Robert Negoiţă a prezentat episodul 2 din seria dezvăluirilor pe care le va face despre „mafia retrocedărilor”. El prezintă o fotografie care îi arată pe Nicuşor Dan, Ludovic Orban şi Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, la o întâlnire seara în parcul IOR.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Interesantă alianţă PSD- PNL la Sectorul 3, dar mai ales foarte interesant că celebrii auto-intitulaţi apărători ai spaţiului verde, ai parcurilor, şi aici mă refer la vajnicii USR-işti, tac mâlc în faţa acestei combinaţii politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luaţi de fraieri, lucru care nu m-ar mira”, precizează Negoiţă.

„Episodul 2 - Gura păcătosului… V-am promis ieri (sâmbătă - n.r.) că voi continua seria dezvăluirilor despre mafia retrocedărilor şi presiunile imense pe care le face în aceste zile pentru a pune mâna pe hălcile de spaţii verzi şi parcuri pe care le-a furat din Sectorul 3. Acum, dacă privim ultimele două săptămâni prin această perspectivă, parcă înţelegem mai bine declaraţiile făcute de aliaţii politici ai acestor indivizi. Prima - Ludovic Orban, nimeni altul decât premierul României, spune imediat după suspendarea mea: «Trebuie sa scăpăm de Robert Negoiţă!». Celălalt individ, trimis de PSD de această dată, să-şi dea mâna cu interesele dubioase ale acestor inşi, un om cu antecedente serioase în zona matrapazlâcurilor cu retrocedări de terenuri şi cu exproprieri bănoase la nivelul întregii capitale, ameninţă toţi angajaţii Primăriei şi face presiuni «să dea orice despre Negoiţă»”, a scris Robert Negoiţă duminică pe Facebook. 
 
Acesta anunţă că luniseară  va prezenta un nou episod, când „încep să explodeze şi Bombele”.
 
„Interesantă alianţă PSD- PNL la Sectorul 3, dar mai ales foarte interesant că celebrii auto-intitulaţi apărători ai spaţiului verde, ai parcurilor, şi aici mă refer la vajnicii USR-işti, tac mâlc în faţa acestei combinaţii politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luaţi de fraieri, lucru care nu m-ar mira... Ei bine, după elanul de moment, când au crezut că-şi pot rezolva retrocedările, pardon moştenirile PD-L- iste în trei săptămâni, aceşti oameni şi-au dat seama că le este totuşi imposibil şi au nevoie de mai mult timp... Aşa se face că s-au aşezat noaptea ca hoţii la o masă în IOR, înţeleg că le-a plăcut foarte mult parcul nostru, şi au început să pună pe hârtie planuri mai elaborate de şantaj, ameninţări şi scenarii fanteziste, doar, doar, vor reuşi să rezolve tema pe care au primit-o în Sectorul 3. Despre toate acestea, în episodul de mâine seară când încep sa explodeze şi Bombele...”, a completat Robert Negoiţă.
 
El mai spune că pe 28 septembrie, după alegerile locale, totul revine la normal.
 
„Dar, ca să-i facem să doarmă neliniştiti, spun doar atât: mâine seară intră în scenă şi Antonel Tănase. Cum care Antonel? Şeful Secretariatului General al Guvernului, mâna dreaptă a premierului Orban. Ca să ştiţi despre cine vom vorbi mâine, vă invit să căutaţi istoricul acestui personaj pe google. Veţi înţelege mai uşor despre cine vorbim, dar mai ales ce-l recomandă. Pe 28, totul revine la normal. Tic- tac, tic- tac...”, a conchis Robert Negoiţă. 
 
Robert Negoiţă a anunţat, sâmbătă, că uşa biroului său de la Primăria Sectorului 3 a fost sigilată şi spune că PNL, PSD şi PMP încearcă cu înverşunare de trei săptămâni să pună mâna pe Primărie.
 
El a adăugat că există o teamă, deoarece Primăria Sectorului 3 a început să câştige pe bandă rulantă procesele privind retrocedările ilegale de parcuri şi spaţii verzi din sector făcute în vremea PDL, iar „mafia retrocedărilor” este disperată şi exponenţii ei politici „se dau peste cap să îi facă jocul”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările