Meteo. Frig şi zăpadă în următoarele zile, în Capitală

Meteo. Frig şi zăpadă în următoarele zile, în Capitală

Vremea se va răci semnificativ în următoarele zile

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie anunţă vreme deosebit de rece în Bucureşti începând din această noapte. Ploaia se va transforma în ninsoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vremea va deveni deosebit de rece în Capitală începând din noaptea de marţi spre miercuri şi până în dimineaţa zilei de joi, avertizează specialiştii ANM. 
 
Precipitaţiile vor fi consistente – circa 20 de litri/ metru pătrat, cele mai mullte sub formă de ninsoare. Se va depune strat de zăpadă cu grosimi medii estimate de 10 centimetri. 
 
Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 55 kilometri/oră, viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0-1 grad în mare parte a intervalului.
 
Joi dimineaţă temperaturile vor scădea şi mai mult spre – 3 grade Celsius. Tendinţa va fi păstrată, în noaptea de joi spre vineri fiind prognozate să ajungă la -8 grade Celsius. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările