Campania „Bulina“ a reînceput în Sectorul 6 al Capitalei: opt maşini abandonate au fost ridicate de pe domeniul public

Campania „Bulina“ a reînceput în Sectorul 6 al Capitalei: opt maşini abandonate au fost ridicate de pe domeniul public

Maşinile au fost ridicate săptămâna trecută FOTO Primăria Sectorului 6

Opt maşini abandonate pe domeniul public au fost ridicate, joi, de autorităţile din Sectorul 6 al Capitalei. Acţiunea face parte din Campania „Bulina“, demarată în luna octombrie a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că săptămâna trecută, prin dispoziţia primarului Rareş Mănescu, opt autoturisme abandonate au fost ridicate de pe domeniul public.

Acţiunea face parte din Campania „Bulina”, demarată de Primăria Sectorului 6 în luna octombrie a anului trecut, şi din „Programul de gestionare a vehiculelor fără stăpân“ care ocupă spaţiile publice din sector. „De cele mai multe ori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoanele fără adăpost, devenind focare de infecţie“, se precizează într-un  comunicat de presă trimis de autoritatea publică locală.

Pe durata desfăşurării campaniei au fost eliberate peste 100 de locuri de parcare, iar Campania va fi derulată şi pe parcursul acestui an.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002,  privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale.

Pe aceeaşi temă:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările