Maşină de Poliţie filmată în timp ce încalcă şmechereşte regulile în traficul din Bucureşti. „Atunci când legea e doar pentru fraieri” VIDEO

Maşină de Poliţie filmată în timp ce încalcă şmechereşte regulile în traficul din Bucureşti. „Atunci când legea e doar pentru fraieri” VIDEO

Maşina de Poliţie  a sfidat regulile de circulaţie FOTO Captură video Trafic Tube

O maşină de Poliţie a fost surprinsă în Bucureşti în timp ce trece pe roşu într-o intersecţie circulată, iar ulterior depăşeşte şmechereşte o coloană de maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost postate pe grupul de unul dintre membrii grupului de Facebook Trafic Tube în urmă cu puţin timp. În imagini se vede o maşină de Poliţie, care nu pare să se afle în misiune şi se deplasează fără semnalele luminoase şi acustice.

La un moment dat, maşina poliţiştilor trece fără probleme pe roşu, pe strada Barbu Văcărescu, la semaforul de la intersecţia cu strada Gheorghe Tiţeica. Apoi, poliţiştii îşi continuă drumul nestingheriţi şi depăşesc şmechereşte o coloană de maşini blocate la intersecţia cu strada Fabrica de Glucoză.

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar lumea a taxat dispreţul poliţiştilor faţă de legile pe care în mod normal ar trebui să fie primii care să le respecte şi să vegheze ca acestea să nu fie încălcate.

„Frumos şi elegant. Ne mai mirăm de ce a ajuns Bucureştiul o junglă”, a comentat cineva. „Unii merită daţi afară din poliţie şi să aibă şi permisul anulat câţiva ani", a  scris altcineva, iar un alt internaut l-a ironizat pe şoferul aflat la volan: „O fi daltonist.”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările