Masca, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor din Bucureşti. Incidenţa COVID a ajuns sâmbătă, în Capitală, la 2,33 la mia de locuitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis sâmbătă menţinerea obligativitatea purtării măştii de protecţie pe o rază de 50 metri în jurul unităţilor de învăţământ pentru cei care staţionează în acest perimetru.

staţionează în jurul şcolilor. Suplimentar a fost specificată o normă din Ordinul comun al ministrului Educaţiei şi Sănătăţii care legiferează că, la peste 2 la mie, orele de educaţie fizică vor avea loc doar în spaţiu deschis, fără purtarea măştii", a declarat subprefectul Capitalei Antonela Ghiţă, potrivit Agerpres.

Ghiţă a menţionat că restul hotărârii CMBSU cuprinde prevederi din HG 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 10 septembrie.

La nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă COVID-19 cumulată la 14 zile este, sâmbătă, de 2,33 la mia de locuitori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite