Maratonul vaccinării din Bucureşti: peste 5.500 de persoane au primit o doză din serul Pfizer până sâmbătă la prânz

Maratonul vaccinării din Bucureşti: peste 5.500 de persoane au primit o doză din serul Pfizer până sâmbătă la prânz

Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 5.500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 până în prezent, la Maratonul de Vaccinare de la Bucureşti, care se desfăşoară la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. Peste 1.300 de persoane s-au prezentat pe tura de noapte pentru a li se administra vaccinul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Până sâmbătă la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoane, din care la Sala Palatului - 3.361 de persoane şi la Biblioteca Naţională a României - 2.186 de persoane.
 
La Maratonul Vaccinării - Ediţia Bucureşti, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, au fost vaccinate, până sâmbătă dimineaţă, în total, 4.512 persoane.
 
Astfel, la centrul de vaccinare de la Sala Palatului s-au vaccinat 2.735 de persoane, dintre care 773 pe tura de noapte, iar la centrul de la Biblioteca Naţională - 1.777 de persoane, dintre care 554 pe tura de noapte.
 
Maratonul de Vaccinare - Ediţia de Bucureşti a început vineri după-amiază, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului, fiind organizate 50 de fluxuri unde doritorii pot primi serul Pfizer, fără programare. În cadrul maratonului, care se va încheia luni dimineaţă, are loc şi un program artistic. Pe durata maratonului, autobuzele de pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368 vor circula şi noaptea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările