FOTO Fiecare cu parada lui: Primăria Sectorului 2 a scos la defilare utilajele de deszăpezire

FOTO Fiecare cu parada lui: Primăria Sectorului 2 a scos la defilare utilajele de deszăpezire

În sectorul 2 au defilat utilajele de deszăpezire ale firmei Supercom. FOTO Ovidiu Marincea

Primăria Sectorului 2 a scos la promenadă maşinile de deszăpezire ale firmei Supercom. Dotate cu steaguri ale României şi cu girofarurile aprinse, zeci de utilitare au defilat pe Şoseaua Pantelimon din Capitală claxonând şi ambalând motoarele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe maşini era scris sloganul „Şi muncitorii sărbătoresc ziua sfântă a României". Bucureştenii din sectorul 2, sunt aşteptaţi la corturile special amenajate la un festin cu sarmale, fasole şi ţuică fiartă.

Reprezentanţii primăriei au numărat 67.200 de sarmale ce vor fi servite gratuit „tuturor bucureştenilor prezenţi la marea manifestare dedicată Zilei Naţionale a României“. Lângă sarmale, doritorii vor putea primi şi ţuică fiartă, tot cu porţia, la cele 20 de corturi care vor fi amenajate în toate cartierele din sector.

Corturile vor fi amplasate la: sediul Primăriei Sectorului 2, Circul de Stat Globus, Parcul Floreasca din cartierul Floreasca, Şcoala numărul 40 din cartierul Periş, Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, Parcul Florilor din cartierul Pantelimon, Complexul Miramar din cartierul Chişinău, Sediul Poliţiei Locale Sector 2 din Strada Paroşeni din cartierul Petricani, Parcul Tei din cartierul Tei, Parcul Sfântul Pantelimon din cartierul Pantelimon, Parcul Creangă din cartierul cu acelaşi nume.

La cele opt corturi de la sediul Primăriei Sectorului 2, sarmalele şi ţuica fiartă vor fi oferite începând cu 14.30. În celelalte locuri, dezlegarea la masă s-a dat la ora 11.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările