Florin Cîţu: 5 persoane pe minut, vaccinate la maratonul din Capitală. Mergeţi să vă vaccinaţi, după ce staţi la o terasă „pe chill”

Florin Cîţu: 5 persoane pe minut, vaccinate la maratonul din Capitală. Mergeţi să vă vaccinaţi, după ce staţi la o terasă „pe chill”

Florin Cîţu, în vizită la centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Sursă: captură foto Facebook

Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. ”Adică 5 persoane vaccinate pe minut! ! O veste foarte bună”, a transmis premierul.

„7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună”, a scris, sâmbătă, Florin Cîţu pe Facebook.

Premierul prezintă şi lista tuturor maratoanelor de vaccinare care se vor organiza în ţară în perioada următoare:

”La fel, puteţi merge şi la centrele drive-thru. Salvaţi fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeţi o zi şi mergeţi să vă vaccinaţi. Chiar şi în acest weekend, după ce staţi la o terasă, "pe chill", relaxaţi, la cafea. Sau după ce mergeţi în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate”, a mai scris premierul.

Maratonul de vaccinare din Bucureşti a început vineri, la ora 16.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările