Firma de salubritate care a transformat în „patinoar” mai multe artere din Sectorul 2, amendată de Brigada Rutieră

Firma de salubritate care a transformat în „patinoar” mai multe artere din Sectorul 2, amendată de Brigada Rutieră

Mai multe accidente uşoare au avut loc din cauza carosabilului alunecos Imagine: Facebook

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfecţia arterelor cu o substanţă alunecoasă, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere în zona Pieţei Delfinului, a fost amendată de Brigada Rutieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au sancţionat contravenţional un operator de salubritate din sectorul 2 pentru nerespectarea prevederilor OG 43/1997, privind regimul juridic al drumurilor, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.
 
„În urma verificărilor efectuate, politistii au constatat faptul ca pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o pelicula glisantă care a  afectat starea de practicabilitate a partii carosabile şi a pus in pericol siguranta participanţilor la traficul rutier. La nivelul Brigazii Rutiere au fost înregistrate 21 de apeluri şi s-au produs mai multe evenimente rutiere”, se arată în comunicat.
 

Un adevărat pericol pentru şoferi şi pietoni

Zona Piaţa Delfinului din Capitală s-a transformat marţi într-un adevărat pericol public, după ce angajaţii companiei Supercom din Sectorul 2 ar fi stropit asfaltul cu o substanţă alunecoasă, din cauza căreia s-au produs mai multe accidente.
 
Angajaţii primăriei ar fi împrăştiat „substanţe dezinfectante” pe stradă şi se pare că soluţia a făcut ca asfaltul să fie foarte alunecos.
 
Mai mulţi cetăţeni au postat mesaje de avertizare pe reţelele sociale, mai ales că în zonă s-au produs şi câteva accidente. 
 
Potrivit unei reacţii oficiale a unui reprezentant Supercom, angajaţii companiei au „stropit numai cu apa din surse proprii, apă de la izvor de la 158 metri adâncime”.
 
„Ce s-a întâmplat dimineaţă este independent de voinţa noastră, nu ştiu ce a fost pe stradă când s-a dat cu apă”, a spus acesta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: