Firea vrea să le dea finanţări de 30.000 de euro tinerilor care plănuiesc să deschidă afaceri

Firea vrea să le dea finanţări
de 30.000 de euro tinerilor care plănuiesc să deschidă afaceri

Gabriela Firea FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Primăria Capitalei va implementa un program pentru susţinerea start-up-urilor, urmând să le ofere câte 30.000 de euro tinerilor care vor să îşi deschidă o afacere.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tinerii din Capitală, deci şi studenţii, vor putea aplica atât individual, cât şi în echipă cu profesorii, la programul start-up susţinut de Primăria Capitalei. Sprijinul municipal va fi în valoare de 30.000 de euro. Dezvoltarea economică a unui oraş este baza pentru dezvoltarea sa socială, administrativă şi culturală şi ştim că din ASE provin cei mai importanţi oameni de afaceri”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, la aniversarea de 105 de la înfiinţarea Academiei de Studii Economice.

Primarul Capitalei a mai precizat că Municipalitatea intenţionează în sprijine tinerii încă din facultate. „Colaborarea între mediul economic, cel universitar şi administraţia publică nu poate aduce decât beneficii comunităţii care adoptă o astfel de abordare”, a adăugat ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările