Fiica lui Sting va cânta la Bucureşti

I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, va concerta pentru prima dată la Bucureşti în The Ark Underground, pe 5 noiembrie, în cadrul unui eveniment organizat de The Ark şi susţinut de Emagic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coco îşi defineşte stilul muzical drept electro-pop, nominalizând printre trupele care i-au influenţat muzica pe Kraftwerk, Depeche Mode şi The Cure.

Fiica celebrului Sting şi a actriţei Trudy Styler, Eliot Paulina Sumner este vocea inconfundabilă din spatele proiectului I Blame Coco. Paulina, poreclită "Coco", a crescut în Anglia, descoperindu-şi veleităţile artistice încă din copilărie. La 15 ani compunea deja, iar la 17 ani semna un contract cu Island Records.

Din cele câteva zeci de piese compuse până la acel moment, au fost alese 11 pentru a fi incluse pe primul său album, "The Constant". Fascinată de muzica suedeză, Coco Sumner a cooptat-o într-un duet pentru single-ul "Caesar" pe Robyn, piesa fiind lansată oficial chiar la începutul acestui an.

Biletul pentru concert costă 50 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările