Daniel Florentin Doman, directorul RATB, a demisionat. În locul său a fost numit Vicenţiu Daniel Antonescu

Daniel Florentin Doman, directorul RATB, a demisionat. În locul său a fost numit Vicenţiu Daniel Antonescu

Daniel Forentin Doman a demisionat din funcţia de director general al Regiei de Transport Bucureşti (RATB), iar în locul său a fost desemnat Vicenţiu Daniel Antonescu. Reprezentanţii regiei susţin că demisia lui Doman a venit pe fondul unor „probleme personale“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, din data de 12.06.2014, s-a luat act de demisia domnului Daniel Florentin Doman din funcţia de director general al regiei şi s-a aprobat încetarea contractului de mandat nr.11910/23.01.2014“, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Vicenţiu Daniel Antonescu a fost desemnat noul director general al RATB. „Este director interimar până la organizarea unui nou concurs. Domnul Daniel Florentin Doman a avut motive persoanele“, au precizat reprezentanţii RATB, întrebaţi de reporterii  „Adevărul“ despre motivele care au condus la demisia directorului regiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările