Cum au fost prinşi la furat patru tineri. Unde l-a găsit Poliţia pe unul dintre ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru tineri au fost văzuţi de o persoană aflată în trecere                                  Fotografii: Poliţia Română
Cei patru tineri au fost văzuţi de o persoană aflată în trecere                                  Fotografii: Poliţia Română

Patru tineri, printre care şi un minor de 15 ani, au fost prinşi de poliţie, după ce au fost somaţi cu focuri de armă. Tinerii pătrunseseră în toiul nopţii în curtea unei case din Capitală, dar au fost văzuţi de o persoană care a sunat la 112. Poliţiştii au reuşit să-i captureze pe toţi, unul fiind găsit în cuşca unui câine, altul pe acoperişul casei, iar al treilea, în curtea unei vulcanizări.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetaţi pentru tentativă de furt calificat.

Incidentul s-a întâmplat vineri dimineaţă, în jurul orei 1:30, când poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112. Un bărbat văzuse mai multe persoane sărind în curtea unei case din Sectorul 2. La adresă s-au deplasat echipaje ale secţiei de poliţie şi jandarmi, scrie Digi24.

tineri prinşi la furat în capitală_foto_poliţia româna

„În proximitatea adresei indicate au fost observaţi patru tineri, care la vederea poliţiştilor au fugit. Unul dintre poliţişti i-a somat şi a executat foc în plan vertical, cei 4 fiind depistaţi în scurt timp, unul dintre ei ascuns în cuşca unui câine. Au fost imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la subunitatea de poliţie”, arată un comunicat al autorităţilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite