Cum se va circula cu metroul în Capitală în zilele libere acordate cu ocazia Crăciunului

Cum se va circula cu metroul în Capitală în zilele libere acordate cu ocazia Crăciunului

Foto: Arhivă

Reprezentanţii Metrorex au anunţat miercuri, cum va circula cu metroul în zilele libere pentru ziua de Crăciun, dar şi în wekeend, pe cele cinci magistrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel Metrorex a anunţat că trenurile de metrou vor circula la un interval de nouă minute cu ocazia Crăciunului dar, în funcţie de fluxul de călători, vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare, potrivit comunicatului transmis.

"Metrorex anunţă că în zilele libere de 25, 26, 27 decembrie a.c., acordate cu ocazia Crăciunului, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni - Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu) şi Magistrala 5 (Eroilor - Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 9 minute. Precizăm că, în funcţie de fluxul de călători, Metrorex va introduce în circulaţie trenuri suplimentare", se arată în comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările