UPDATE Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap, găsit în Sectorul 6. Primele indicii duc spre o sinucidere

UPDATE Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap, găsit în Sectorul 6. Primele indicii duc spre o sinucidere

Imagine de arhivă

Un cadavru a fost găsit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei, având o pungă pe cap, au precizat anchetatorii. Potrivit acestora, primele indicii ar indica o sinucidere.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Potrivit Poliţiei Capitalei cadavrul aparţine unui tânăr de 21 de ani, din Bucureşti, student la ASE. Familia acestuia a fost anunţată. Anchetatorii susţin că primele indicii conduc către o sinucidere, existând indicii că ar fi înghiţit mai multe substanţe. Lângă cadavrul său au fost găsite mai multe pungi şi o bandă adezivă.

Trupul acestuia a fost trimis la INML pentru a fi efectuate mai multe cercetări.


Ştirea Iniţială: Un cadavru a fost descoperit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta avea o pungă pe cap.

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

Poliţia Capitalei informează, oficial, că poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

„”La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au delimitat locul unde a fost găsit cadavrul.

La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: