UPDATE Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap, găsit în Sectorul 6. Primele indicii duc spre o sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un cadavru a fost găsit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei, având o pungă pe cap, au precizat anchetatorii. Potrivit acestora, primele indicii ar indica o sinucidere.

UPDATE Potrivit Poliţiei Capitalei cadavrul aparţine unui tânăr de 21 de ani, din Bucureşti, student la ASE. Familia acestuia a fost anunţată. Anchetatorii susţin că primele indicii conduc către o sinucidere, existând indicii că ar fi înghiţit mai multe substanţe. Lângă cadavrul său au fost găsite mai multe pungi şi o bandă adezivă.

Trupul acestuia a fost trimis la INML pentru a fi efectuate mai multe cercetări.

Ştirea Iniţială: Un cadavru a fost descoperit, joi dimineaţă, în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta avea o pungă pe cap.

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

Poliţia Capitalei informează, oficial, că poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

„”La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au delimitat locul unde a fost găsit cadavrul.

La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite