O adolescentă din Slatina nu a mai ajuns acasă după terminarea cursurilor. Mama a anunţat dispariţia la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata i-a transmis mamei printr-un SMS că nu vrea să revină la domiciliu
Fata i-a transmis mamei printr-un SMS că nu vrea să revină la domiciliu

O fată în vârstă de 13 ani, din Slatina, nu a mai ajuns acasă după terminarea cursurilor, mama acesteia anunţând poliţia. Fata ar fi transmis prin SMS că refuză să se întoarcă la domiciliu.

Mama tinerei Andreea Iuliana Cîrciumaru a anunţat poliţia după ce a constatat că fiica sa, care a plecat miercuri-dimineaţă, 30 octombrie 2019, către şcoală, nu a mai ajuns acasă. Fata i-ar fi transmis mamei printr-un SMS, în cursul zilei de miercuri, că refuză să se întoarcă.

„La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizati de o femeie, de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa CIRCIUMARU ANDREEA IULIANA, de 13 ani în jurul orelor 07.20 a plecat către şcoală si nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor.

În jurul orelor 14.05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunând că nu vine acasă.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 52 de kg, constitutie atletica, par saten, lung până la nivelul umerilor, fata ovală, ochi caprui,ten deschis.
La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastru si încălţăminte sport de culoare portocaliu. Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase“, au anunţat poliţiştii, făcând apel ca persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite