Acoperişul Arenei Naţionale riscă să se prăbuşească. Nicuşor Dan a trimis corpul de control

Acoperişul Arenei Naţionale riscă să se prăbuşească. Nicuşor Dan a trimis corpul de control

FOTO Sportpictures eu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că acoperişul Arenei Naţionale are probleme de infrastructură şi că trebuie rezolvate pentru a permite disputarea în continuare a meciurilor, relatează Digi 24.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Cu siguranţă Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Ştiu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanţii Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuşi până la urmă să deblocheze această situaţie, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deţinem.
 
Suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii '70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înţelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.
 
Toate aceste investiţii care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce priveşte administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin nişte centre de cost, ci nişte centre de profit”, a declarat Burleanu, citat de Digi 24.
 
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a dispus o anchetă a corpului de control  pentru a verifica neregulile privind mentenanţa.
 
Structura acoperişului ar fi fost afectată pentru că nu ar fi fost închis când a nins în Bucureşti, iar acesta are risc de prăbuşire, potrivit unui raport al companiei care a montat acoperişul.
 
Probleme de mentenanţă a Arenei Naţionale au mai fost semnalate şi după meciul dintre România şi Irlanda de Nord când nu a fost tras acoperişul retracrabil al Arenei Naţionale, deşi a plouat.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările