Accident neobişnuit în Bucureşti între o trotinetă electrică şi o bicicletă. Victima s-a lovit cu faţa de asfalt

Accident neobişnuit în Bucureşti între o trotinetă electrică şi o bicicletă. Victima s-a lovit cu faţa de asfalt

FOTO Captură

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în Capitală, între un biciclist şi un tânăr pe trotinetă. Imaginile au fost surprinse de către camera de bord a unei maşini din trafic şi arată cum victima se loveşte cu faţa de asfalt, chiar în faţa unui autoturism din trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc într-o intersecţie aglomerată, puţin înainte de ora 17:00. În imagini se vede cum un biciclist vine din dreapta pe o bretea de circulaţie şi virează la dreapta fără să se asigure, iar din spatele maşinii din care se filmează apare cu viteză un tânăr pe trotinetă electrică. 
 
Ca să evite impactul, tânărul de pe trotinetă frânează brusc şi zboară de pe vehicul, cade şi se loveşte cu faţa de asfalt, chiar în dreptul maşinii. Semaforul se făcuse verde şi din fericire şoferul a fost atent şi nu s-a pus rapid în mişcare, astfel că a putut să oprească autoturismul.
 
Biciclistul sare din şa şi încearcă să-l ajute pe cel de pe trotinetă, care din imagini se vede cum se resimte serios în urma impactului cu asfaltul.
 
Imaginile au scos la iveală şi un contrast între cei doi. În timp ce biciclistul era echipat cu cască, tânărul de pe trotinetă nu avea niciun fel de protecţie.

VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările