Şcoală de vară pentru copiii ucraineni, la Bucureşti: Primarul general anunţă că angajează învăţători, translatori şi supraveghetori pentru after-school

Şcoală de vară pentru copiii ucraineni, la Bucureşti: Primarul general anunţă că angajează învăţători, translatori şi supraveghetori pentru after-school

Primarul general precizează că, în timp ce copiii vor urma cursurile şcolii de vară, mamele vor avea posibilitatea de a merge la un loc de muncă  FOTO Shutterstock

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri că se deschide o şcoală de vară pentru copiii ucraineni, astfel încât aceştia să se poată integra mai uşor în societatea românească. Copiii vor învţa limba română şi vor fi supravegheaţă, în timp în care mamele lor ar putea să-şi găsească locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Demarăm un nou proiect în sprijinul refugiaţilor ucraineni aflaţi în Bucureşti. Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Anaid, pune bazele şcolii de vară pentru copiii ucraineni. Demersul are ca scop integrarea refugiaţilor din Ucraina pe termen mediu şi lung în societatea noastră”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicuşor Dan. 

Primarul general precizează că, în timp ce copiii vor urma cursurile şcolii de vară, unde vor învăţa limba română şi vor participa la activităţile programului after-school, mamele vor avea posibilitatea de a merge la un loc de muncă. 

”Pentru implementarea acestui proiect angajăm învăţători, translatori şi supraveghetori pentru after-school, persoane empatice, cărora să le placă să interacţioneze cu copiii. Activitatea se va desfăşura în zona Pipera”, a mai transmis primarul. 

Cei interesaţi pot trimite CV-urile, cu menţionarea job-ului pentru care doresc să aplice, la adresa de email contact@asociatia-anaid.ro până pe data de 20 iunie 2022, ora 12:00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările