Nouă moldoveni, răniţi într-un accident în România

Nouă moldoveni, răniţi într-un accident în România

Nouă cetăţeni moldoveni s-au ales cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier produs joi, 2 septembrie, în raza localității Andreneasa, judeţul Mureş din România. Persoanele se aflau într-un microbuz care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova, anunţă într-un comunicat de presă Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), citat de IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit MAEIE, accidentul a avut loc în jurul orei 12.00. Au fost răniţi pasagerii şi doi conducători ai microbuzului. Opt dintre persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri. De asemenea, în accident, au avut de suferit şi trei pasageri dintr-un autoturism.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la București sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare.

Miercuri, pe 1 septembrie, cinci cetăţeni ai Republicii Moldova au fost răniţi într-un accident rutier produs în judeţul Suceava, România. Persoanele, la fel, se aflau într-un microbuz care se deplasa spre Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările