Maşină lovită de tren: Doi soţi şi copilul lor au ajuns la spital

Maşină lovită de tren: Doi soţi şi copilul lor au ajuns la spital

FOTO: unimedia.info

Accident la o trecere peste calea ferată. Un tren pe cursa Chişinău-Bender a lovit o maşină în care se aflau doi soţi şi copilul lor de 5 luni. Toţi trei au ajuns la spital. Incidentul a avut loc astăzi, 5 ianuarie, pe strada Munceşti din capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitat de IPN, şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că circumstanţele accidentului se cercetează. Deocamdată nu este stabilit la ce culoare a semaforului a traversat şoferul calea ferată şi nici dacă funcţiona sau nu sistemul sonor de avertizare.

 
Potrivit medicilor de gardă ai Staţiei municipale Chişinău de asistenţă medicală urgentă, copilul de 5 luni a suferit comoţii cerebrale şi traumatism cranio-cerebral. El a fost transportat la Centrul Mamei şi Copilului, împreună cu mama sa, care s-a ales cu traumatisme uşoare. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism asociat, comoţie cerebrală şi fracturi, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările