Chişinău. Un elev a murit după ce a leşinat în timpul unui examen de BAC

Chişinău. Un elev a murit după ce a leşinat în timpul unui examen de BAC

FOTO simbol

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit la două zile după ce a leşinat în timpul unui examen de bacalaureat. Băiatul era elev la Colegiul Financiar-Bancar şi şi-a pierdut cunoştinţa la proba de limba română, pe care o susţinea în incinta centrului de BAC, situat în clădirea Liceului „B.P.Haşdeu” din Chişinău, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul locuia în satul Măgdăceşti, raionul Criuleni. Primara de Măgdăceşti Liuba Cojocaru a precizat că elevul era singurul copil în familie. „Nu cunosc ca băiatul să fi suferit de vreo boală. Ştim că era un băiat calm, liniştit, sănătos. A crescut într-o familie foarte bună, era bine educat, nu i-a lipsit nimic, niciodată nu avea probleme. Ceea ce s-a întâmplat acum, chiar este un mare semn de întrebare. Este cu adevărat o tragedie”, a spus primara.

Potrivit Liubei Cojocaru, copilul a fost de urgenţă transportat la spital, i s-a făcut intervenţie chirurgicală. Medicii au făcut tot posibilul, dar nu au putut salva băiatul. Tânarul a fost educat de mamă şi de bunică, întrucât tatăl a decedat când copilul avea doar şapte ani.

Potrivit Ziarului de Gardă, care a discutat cu surse de la Institutului de Neurologie şi Neurochirugie , moartea ar fi survenit în urma unei tromboze cerebrale complicate de un infarct venos cerebral.

Elevul va fi înmormântat duminică, 13 iunie, în cimitirul din satul vecin, Drăsliceni, alături de mormântul tatălui său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările