Valeriu Munteanu: ACUM a capitulat. Moscova controlează astăzi toată Moldova prin oameni loiali lui Dodon

Valeriu Munteanu: ACUM a capitulat. Moscova controlează astăzi toată Moldova prin oameni loiali lui Dodon

Preşedintele Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, consideră că prin decizia Parlamentului de a-l desemna în funcţia de şef al CNA pe Ruslan Flocea şi cea de a-l propune la funcţia de procuror general interimar pe Dumitru Robu, liderii Blocului ACUM „au capitulat în faţa lui Dodon, a socialiştilor şi a Moscovei, care astăzi, controlează toată Republica Moldova prin oamenii loiali lui Dodon”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În mai puţin de 30 de zile şi mai mult pe sub masă decât la lumină, coaliţia ACUM-PSRM a instalat în „fotoliile” principale în stat, cu precădere în funcţiile din sistemul de drept, oameni din ograda tenebroasă a lui Igor Dodon sau din fosta gospodărie politică a lui Vladimir Plahotniuc”, a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

În opinia sa, nu a existat „niciun concurs deschis şi liber, niciun fel de meritocraţie, doar mimări, stângăcii şi multe minciuni şi cel mai grav, niciun om nou, doar naftalină şi executori docili ai vechii/noii guvernări”. 

„Opera s-a „desăvârşit” astăzi prin numirea în funcţie de şef la CNA a lui Ruslan Flocea, consilierului lui Igor Dodon şi cea de procuror general interimar a lui Dumitru Robu, un procuror arhicunoscut pentru ardoarea cu care a servit regimul Plahotniuc”, a afirmat Munteanu.

El consideră că „ADN-ul regimului fioros a lui Vladimir Plahotniuc îl regăsim acum în arhitectura de putere a lui Igor Dodon, care a preferat să paseze „guvernarea” Maiei Sandu şi „oleacă” şi pe alocuri lui Andrei Năstase, iar el a preluat „puterea” adevărată într-un stat eşuat precum este Republica Moldova, ori puterea adevărată emană şi este asigurată de instituţiile de drept şi cele ale justiţiei”.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: