Renato Usatîi a plecat în vacanţă şi l-a lăsat interimar pe Nicolai Grigorişin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renato Usatîi
Renato Usatîi

Viceprimarul municipiului Bălţi, Nicolai Grigorişin, va exercita interimatul mandatului de primar, până pe data de 1 septembrie. Renato Usatîi a plecat de marţi, 17 august, în concediu şi l-a lăsat pe Nicolai Grigorişin persoană cu drept de „prima semnătură”. Precizările au fost făcute pentru IPN de către reprezentanţii Direcţiei resurse umane a Primăriei municipiului Bălţi.

Nicolai Grigorişin a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, menţionând că, trebuie „corectată” activitatea serviciilor comunale, întrucât a început pregătirea pentru sezonul toamnă-iarnă. Mâine (miercuri) va fi organizată o şedinţă la care aşteaptă un raport detaliat al activităţii de la toţi şefii întreprinderilor municipale.

Nicolai Grigorişin a mai scris că reia audienţa cetăţenilor, în fiecare zi de luni, între 14:00 şi 19:00, cu înscriere prealabilă. „M-am întors la munca în folosul orăşenilor”, a scris  Grigorişin pe Facebook.

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, a anunţat, a doua zi după alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, că îşi depune mandatul de primar de Bălţi, arătându-se dezamăgit de scorul electoral acumulat la Bălţi în cadrul alegerilor. Luni, 16 august, în cadrul unui live pe Facebook, acesta a anunţat că-şi va prezenta raportul de activitate şi va avea o discuţie cu locuitorii municipiului Bălţi, pe 2 septembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite