Sheriff Tiraspol scrie istorie. Campioana Moldovei a învins Dinamo Zagreb şi este la un pas de grupele Ligii Campionilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sheriff FC

Republica Moldova este aproape să aibă, în premieră, o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor, după ce Sheriff Tiraspol a învins, marţi seara, în play-off-ul Ligii Campionilor, campioana Croaţiei Dinamo Zagreb cu scorul de 3-0, pe stadionul de la Tiraspol.

În faţa a circa 6.000 de spectatori prezenţi în tribune, Sheriff a demonstrat că nu a trecut întâmplător de Steaua Roşie Belgrad (0-0; 1-0) şi a jucat extraordinar şi împotriva echipei croate, căreia nu i-a oferit nicio şansă. 

În minutul 8, atacantul echipei Sheriff, Henrique Luvannor, a şutat mingea în bară după ce a ieşit unul la unul cu portarul.

Scorul a fost deschis în minutul 45 prin jucătorul din Mali, Adama Traore. În minutul 54, grecul Dumitios Kolovos a dublat avantajul pentru Sheriff marcând un super gol, iar în minutul 80, Adama Traore a mai marcat o dată, stabilind scorul de 3-0.

În primul 11 al echipei din Tiraspol nu a jucat niciun jucător din R. Moldova, cu excepţia lui Luvannor, care însă este naturalizat.

Meciul retur se va juca pe 25 august, la Zagreb.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite