PDM îl va acţiona în judecată pe Renato Usatîi „pentru afirmaţiile sale calomnioase şi false”

PDM îl va acţiona în judecată pe Renato Usatîi „pentru afirmaţiile sale calomnioase şi false”

Liderul PDM, Pavel Filip

Partidul Democrat din Moldova, condus de Pavel Filip, anunţă că a luat decizia de a-l acţiona în judecată pe Renato Usatîi, pentru „afirmaţiile calomnioase şi false pe care le-a făcut ieri seara în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune.”

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dincolo de atacul de imagine, considerăm că Renato Usatîi are şi un scop politic clar, la care ne vom referi în detalii în viitorul apropiat. Facem apel şi pe această cale către opinia publică şi instituţiile media să nu se lase induse în eroare de informaţiile calomnioase pe care unii aşa-zişi actori politici le promovează pornind de la interesele înguste pe care le au”, se spune într-un comunicat de presă emis de PDM.

Amintim că la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV, de luni seara, Renato Usatîi a declarat că PDM trebuie interzis prin lege, pentru că este „o grupare criminală, care a comandat dosare, au distrus reprezentanţi ai societăţii civile”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările