Igor Grosu va adresa un mesaj la şedinţa Camerei Deputaţilor şi Senatului României

Igor Grosu va adresa un mesaj la şedinţa Camerei Deputaţilor şi Senatului României

Igor Grosu, speaker

Camera Deputaţilor şi Senatul de la Bucureşti se reunesc miercuri, 1 septembrie, în şedinţă comună solemnă, la care participă şi preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, cu ocazia începerii celei de-a doua sesiuni. Şedinţa este programată la ora 17.30, iar preşedintele Parlamentului Republicii Moldova va adresa un mesaj, transmite IPN, citând agerpres.ro.

Igor Grosu, împreună cu o delegaţie parlamentară de la Chişinău, efectuează, până pe 2 septembrie, o vizită oficială la Bucureşti, ca urmare a invitaţiei adresate de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

În programul vizitei au fost incluse convorbiri ale preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova cu preşedinţii celor două Camere, Anca Dragu şi Ludovic Orban, întrevederi bilaterale ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de comisii parlamentare, precum şi primirea la preşedintele României, Klaus Iohannis. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările