Dodon ameninţă guvernarea: Nu vor rezista mai mult de câteva luni. Vor fugi peste Prut ca şobolanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon FOTO Arhivă
Igor Dodon FOTO Arhivă

Ex-preşedintele Igor Dodon a anunţat că pregăteşte „o lovitură decisivă” pentru guvernarea de la Chişinău, în frunte cu Maia Sandu. Dodon este convins că actuala putere nu va rezista mai mult de câteva luni.

Totuşi, Dodon nu a oferit detalii despre planul său cu care ar urma să dea jos guvernarea, dar a precizat că cei de la putere „vor fugi peste Prut ca şobolanii”.

Dodon a mai adăugat că regimului lui Plahotniuc a fost mai puternic decât cel al Maiei Sandu şi îi va fi mai uşor să-l dea jos, dar pentru asta oamenii nu ar trebui să se teamă de „represalii”.

Declaraţiile lui Igor Dodon au fost făcute miercuri, 29 iunie, în faţa a zeci de cetăţeni care au venit să-l susţină la Curtea de Apel Chişinău, care a respins recursul procurorilor şi a decis să-l menţină pe fostul şef de stat în arest la domiciliu.

Amintim că ex-preşedintelui Republicii Moldova i se incriminează săvârşirea a patru capete de acuzare, după cum urmează: coruperea pasivă, organizarea, dirijarea şi acceptarea cu bună-ştiinţă a finanţării partidului politic de către un grup criminal organizat, trădare de patrie şi îmbogăţire ilicită.

Dodon nu-şi recunoaşte vina şi spune că dosarele penale sunt o comandă politică a preşedintelui Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite