Cinci miniştri din Guvernul Maiei Sandu efectuează o vizită de lucru la Bucureşti

Cinci miniştri din Guvernul Maiei Sandu efectuează o vizită de lucru la Bucureşti

FOTO gov.md

Modalităţile concrete de intensificare şi aprofundare a relaţiilor moldo-române, precum şi acţiunile planificate pentru realizarea proiectelor bilaterale de interes comun, vor fi discutate de către ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu, în cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova şi România, care se va desfăşura la Bucureşti pe 23 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reuniunea în cauză are loc în contextul realizării înţelegerilor convenite în cadrul vizitei în România din 2 iulie 2019 a prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, se spune într-un comunicat de presă emis de MAE.

În cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial vor fi discutate modalităţile de intensificare şi aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relaţiilor dintre Republica Moldova şi România.

Din componenţa delegaţiei vor mai face parte Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Georgeta Mincu, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Liliana Nicolaescu-Onofrei, ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, şi Ala Nemerenco, ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, precum şi un grup de experţi din cadrul ministerelor menţionate şi a Cancelariei de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările